iNNOVASiE & Co. Een invasie van innovatie

iNNOVASiE & Co helpt jouw organisatie als een firestarter voor de gewenste verandering. Wij helpen je om innoveren expliciete aandacht te geven. Om te werken aan een klimaat van continue verbetering, het uittesten van nieuwe werkwijzen en het delen van nieuwe ervaringen. We helpen je aan creativiteit, visie, kennis en de wil om het te realiseren. Kortom; we bieden een invasie van iNNOVASiE!

iNNOVASiE & Co.; de start van een bijzondere samenwerking

We hebben de landing ingezet; de invasie van iNNOVASiE & Co. is een feit! Een team van onafhankelijk denkers en doeners is gearriveerd om je bijvoorbeeld te helpen met jouw innovatie of om jouw gewenste verandering te versnellen. We zorgen voor een invasie van creativiteit en vernieuwing, waardoor je zelf weer verder kunt.
Stadscampus Connect-U

Zo werken we bij iNNOVASiE & Co.

Wij zijn René Stam en Eric Wolkotte, ondernemers die al jaren actief zijn in de sectoren Zorg & Welzijn, Onderwijs en Overheid. Dit doen we op verschillende manieren; als adviseur, kwartiermaker, aanjager, (serious) game-ontwikkelaar, projectleider, concept-ontwikkelaar en innovatie-adviseur. Wat ons verbindt is dat wij allebei maatschappelijk betrokken zijn en het gaaf vinden om vernieuwing en innovatie aan te jagen en te begeleiden. We hebben een groot netwerk in de regio en een werken samen met onafhankelijke partners; onze & Co. We zijn pragmatisch, sterk in het zien van kansen en dat combineren we met denken én doen. In de sectoren Onderwijs, Zorg & Welzijn en het Sociale Domein is veel in beweging gezet. Transities worden gevolgd door transformatie: in je organisatie wordt hard gewerkt aan vernieuwing en verbinding. Aan inzicht om te kunnen anticiperen op ontwikkelingen. Aan goede ideeën voor het verlenen van vernieuwende zorg en ondersteuning aan diegenen die het nodig hebben. Maar hoe pak je dat aan? iNNOVASiE & Co helpt jouw organisatie als een firestarter voor de gewenste verandering. Wij helpen je om innoveren expliciete aandacht te geven. Om te werken aan een klimaat van continue verbetering, het uittesten van nieuwe werkwijzen en het delen van nieuwe ervaringen. We helpen je aan creativiteit, visie, kennis en de wil om het te realiseren. Kortom; we bieden een invasie van iNNOVASiE! iNNOVASiE en Co. is betrokken bij de start van een project of om een bestaand project vlot te trekken. Afhankelijk van je vraag zijn wij adviseur, aanjager, ontwikkelaar of kwartiermaker waarna je zelf of met een consortium uit ons netwerk van specialisten en start-ups weer verder kunt. Zo heb je altijd een passend en onafhankelijk team voor jouw project! Wil je meer weten? Bekijk de projecten, lees wat we doen, maak kennis met ons team van onafhankelijk specialisten en vooral: kom eens langs op om de invasie van iNNOVASiE & Co. te ervaren. Ons bedrijf is gevestigd in het Connect-U complex aan het Ariënsplein 1 in Enschede. Een bolwerk van creativiteit in het oude ziekenhuis!
Stuur een appje
Stel rechtstreeks je vraag
Klaar om te innoveren?
Hallo, 👋
Wat kunnen we voor je doen?