Bezoekadres

Ariensplein 1

7511 JX Enschede

Telefoon

+31 (0)53 - 30 30 218 of

info@innovasie.nl

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag

 09.00 uur - 18.00 uur

Wil je ook de kracht van Innovasie ervaren?

 

Wil je ook de Invasie van Innovatie ervaren? Zoek je iemand die de vernieuwing in je organisatie versnelt? Wil je toegang tot een groot en creatief netwerk? Of heb je gewoon even een vraag? Neem dan contact met ons op via dit formulier. We laten zo snel mogelijk van ons horen!

Wij staan in de startblokken om onze expertise als adviseur, ontwikkelaar, desinger en kwartiermaker in te zetten voor jouw organisatie! Of om je te helpen de vele ontwikkelingen in je sector te volgen en ermee aan de slag te gaan. Of het nu onderwijs, zorg & welzijn of het sociale domein betreft. Soms is een advies voldoende. Maar we ontwikkelen net zo makkelijk een businessplan, een app of tool waarmee je met je eigen collega’s verder kunt. Ben je nieuwsgierig hoe we dat doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Stuur een bericht

  Innovasie & Co. bezoeken?

   

  Wijj zijn gevestigd in het Connect-U complex aan het Ariënsplein 1 in Enschede. Een bolwerk van creativiteit in het oude ziekenhuis. Je bent van harte welkom om een keer langs te komen voor een kleine tour en een kop koffie. Bekijk de routebeschrijving voor de kortste weg naar Innovasie & Co. 

  Klaar voor een innovatieve aanpak van jouw vraagstuk?

  Bel 053-3030218 voor een afspraak

  Onze klanten