Een slimme start met iNNOVASiE.

Wij staan in de startblokken om onze expertise als adviseur, ontwikkelaar, designer en kwartiermaker in te zetten om jouw innovatie te versnellen! Of om je te helpen de vele ontwikkelingen in je sector te volgen en ermee aan de slag te gaan. Of het nu onderwijs, zorg & welzijn of het sociale domein betreft. Soms is een advies voldoende. Maar we ontwikkelen net zo makkelijk een businessplan, een app of tool waarmee je met je eigen collega’s verder kunt. Ben je nieuwsgierig hoe we dat doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Leuk dat je contact zoekt!

Wil je ook de Invasie van iNNOVASiE ervaren? Zoek je iemand die de vernieuwing in je organisatie versnelt? Wil je toegang tot een groot en creatief netwerk? Of heb je gewoon even een vraag? Neem dan contact met ons op via dit formulier. We laten zo snel mogelijk van ons horen!

iNNOVASiE bezoeken?
Klik hier voor de route!

Ons bedrijf is gevestigd in het Connect-U complex aan het Ariënsplein 1 in Enschede. Een bolwerk van creativiteit in het oude ziekenhuis. Je bent van harte welkom om een keer langs te komen voor een kleine tour en een kop koffie. Bekijk de routebeschrijving voor de kortste weg naar iNNOVASiE: 

Stuur een appje
Stel rechtstreeks je vraag
Klaar om te innoveren?
Hallo, 👋
Wat kunnen we voor je doen?