Hoe we helpen

 

We ondersteunen organisaties met verschillende projecten, conceptontwikkeling en realisatie in diverse domeinen. Met creatieve technieken helpen we ambities waarmaken door barrières te slechten en kansen te creëren. Met heldere doelen en budgetten bereiken we de gewenste resultaten.

hoe-we-helpen

Creatieve sessies

We helpen organisaties met hun vraagstukken en projecten door verschillende creatieve en interactieve methodes te gebruiken, zoals DesignThinking, Lean Startup en Projectmatig creëren.

Benieuwd? Lees meer

Realisatie

Zodra er steun voor de ambities is, budgetten gereed zijn en de doelen duidelijk, kunnen we met sterke projectleiding en een agile aanpak samen met het team de gewenste resultaten behalen.

Benieuwd? Lees meer

Kwartiermakers

We jagen ambities aan, doorbreken (traditionele) barrières, creëren nieuwe kansen, verbinden mensen en versterken individuen, teams & organisaties om samen hun ambities en ideeën te realiseren.

Benieuwd? Lees meer

Conceptontwikkeling

We bedenken oplossingen voor specifieke doelgroepen en vraagstukken waarbij we niet alleen een idee opleveren maar een volledige uitwerking van idee tot concept inclusief een begroting en communicatieplan.

Benieuwd? Lees meer

Meer dan 15 jaar ervaring

Wie we helpen
 
innovasie-manna innovasie-manna2
innovasie-saxion innovasie-saxion2
innovasie-noaberkracht innovasie-noaberkracht2
innovasie-wzw innovasie-wzw2
innovasie-roc-van-twente innovasie-roc-van-twente2
innovasie-gamelab-oost innovasie-gamelab-oost2
innovasie-tza innovasie-tza2
innovasie-liberein innovasie-liberein2
innovasie--ozo-verbindzorg innovasie--ozo-verbindzorg2
innovasie-viattence innovasie-viattence2
innovasie-enschede innovasie-enschede2
innovasie-livio innovasie-livio2
innovasie--wgv innovasie--wgv2
innovasie-deposten innovasie-deposten2
innovasie-Connect-u innovasie-Connect-u2
innovasie-gemeente-tubbergen innovasie-gemeente-tubbergen2
innovasie-mst innovasie-mst2
innovasie-gemeente-dinkelland innovasie-gemeente-dinkelland2
innovasie-zorplein-noord innovasie-zorplein-noord2
innovasie-utwente innovasie-utwente2

Wat zeggen onze opdrachtgevers

 

Rian Stamsnieder

Programmamanager Sociaal Domein
Rene en Eric zijn bevlogen projectleiders die elkaar mooi aanvullen. Voor de gemeente Tubbergen en Dinkelland draaien ze meerdere projecten, waaronder project armoede en dorpsondersteuner. Voor beide projecten vraagt het om inlezen, inwerken en relaties opbouwen zowel intern bij de gemeente als in de samenleving. Met een gerust hart laat ik de projecten en het opbouwen en aangaan van relaties aan hen over. Ze voelen als geen ander aan wat wel en niet kan. Tel daarbij op dat ze zorgen voor creativiteit, vernieuwing en tevens structuur en inzicht dan snap je dat ik een meer dan tevreden opdrachtgever ben.

Jos Otter

Manager Mens, Organisatie & Kwaliteit
Van idee naar actie, van woorden naar beeld, van los naar verbinding. Innovasie is in staat om van binnen naar buiten en van buiten naar binnen vertaalslagen te maken. Ontwikkelen van nieuwe patronen zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Samen met ons hebben zij voor de Noord Veluwe een beeldvertaling gemaakt van onze praktijkleerroute. Zodat we in de gesprekken met alle betrokkenen in de regio de balans kunnen zoeken tussen verantwoorden en ontwikkelen. Zeer prettige samenwerking als begeleiders in het proces en de reis richting regionaal werkgeverschap!

Eric van Putten

Home Instead Thuisservice DLZ
Ik heb Eric Wolkotte leren kennen als een maatschappelijk betrokken ondernemende adviseur. Met name zijn creativiteit, doorzettingsvermogen en geduld vallen daarbij op. In de projecten die ik met hem heb mogen opzetten zijn vaak partijen betrokken die lange besluitvormingstrajecten kennen. Na besluitvorming moet er dan echter snel geacteerd worden om zaken voor elkaar te brengen. In zowel het lange besluitvormingsproces als het heftige realisatieproces laat Eric zijn kwaliteiten zien. Hij maakt waard wat hij toezegt en blijft in alle omstandigheden een prettig mens om mee samen te werken.

Marijke van Hees

Programmamanager Connect-U
Rene Stam is een gedreven ondernemer; een professional die hart heeft voor innovatie in de zorg. Hij kan mensen enthousiastmeren en is een drijvende kracht achter de samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen op de stadscampus Connect-U in Enschede. Het samenwerken van mensen met heel verschillende expertises ondersteunt hij met praktische projecten en de inzet van games en ehealth.

Gertrud Zweerts

Projectmanager WGV Zorg & Welzijn
Als projectmanager van het Huis van Zorg en Welzijn bij de WGV Zorg & Welzijn heb ik de hulp van het bureau Innovasie & Co. (Eric Wolkotte en Rene Stam) ingeroepen. De Hackaton in de vorm van verschillende creatieve sessies waren een succes. Ik heb ze leren kennen als een prettige, ontspannen, pro- actieve en betrokken gesprekspartners die zich aan afspraken houden en weten waar ze het over hebben. Ze luisteren goed en denken mee, komen met creatieve initiatieven en oplossingen, adviseren maar dringen niets op. Hiermee leveren ze in de samenwerking veel meer dan de gevraagde dienst.

Esther van Spall

Afdelingsmanager Ondersteuning & Zorg, Gemeente Hengelo
Verbindend, innovatief, relatiegericht, enthousiast; door zijn toegankelijke wijze van samenwerken krijgt Eric zaken in beweging. Met veel plezier samengewerkt op de thema's burgerparticipatie, wijkeconomie, wijkontwikkeling en cliëntondersteuning. Verbindend, innovatief, relatiegericht, enthousiast; door zijn toegankelijke wijze van samenwerken krijgt Eric zaken in beweging. Met veel plezier samengewerkt op de thema's burgerparticipatie, wijkeconomie, wijkontwikkeling en cliëntondersteuning.

Marco van Alderwegen

Bestuurder Zonnehuisgroep IJssel-Vecht & Driezorg
Eric is een kundige en creatieve vent. Het werken met Eric is echt heel leuk. Eric is founder van TZA. Knap dat onder zijn leiderschap TZA zo'n groei heeft doorgemaakt. Een echte kwartiermaker!Eric is een kundige en creatieve vent. Het werken met Eric is echt heel leuk. Eric is founder van TZA. Knap dat onder zijn leiderschap TZA zo'n groei heeft doorgemaakt. Een echte kwartiermaker!

Carla Kerkdijk

Manager Werk & Leren, CarintReggeland
Eric heeft, binnen Zorggilde Reggestreek, woorden gegeven aan alle enthousiaste ideeën en initiatieven. Zijn creatieve inbreng, zijn vermogen om partijen te binden, maar ook zijn oog voor de haalbaarheid van dit initiatief voor de langere termijn, vormen de basis voor een duurzame samenwerking van de partners binnen Zorggilde Reggestreek en een innovatief projectplan.

Bert Otten

Senior adviseur, Radar advies
Eric is innovatief op het gebied van werken en leren. Hij weet nieuwe concepten goed om te zetten in praktische uitvoerbaarheid.Eric is innovatief op het gebied van werken en leren. Hij weet nieuwe concepten goed om te zetten in praktische uitvoerbaarheid.

John van der Vegt

Voorzitter College voor toetsen en examens
Ik heb Eric leren kennen als een ondernemende manager die met passie en doorzettingsvermogen plannen realiseert. Hij heeft in de afgelopen jaren met creatieve ideeën de Technologie en Zorg Akademie gerealiseerd. Een complex en veel vragend project. Vanaf bijna 0 naar een gezaghebbende Akademie met veel partners en een voorbeeld in het land. Met drive en behoud van de relatie.

Bert Tijhof

Wethouder Rijssen-Holten
Eric heeft op een mooie manier meegewerkt om Zorggilde Reggestreek te realiseren. Vooral zijn kennis en netwerk in de zorgsector hebben ons enorm geholpen. Eric heeft op een mooie manier meegewerkt om Zorggilde Reggestreek te realiseren. Vooral zijn kennis en netwerk in de zorgsector hebben ons enorm geholpen.

Heinz Reinink

HR manager Liberein
Ik heb Eric Wolkotte leren kennen als een prettig mens met een hoge maatschappelijke betrokkenheid. Hij kenmerkt zich door een grote resultaatgerichtheid, echter zonder daarbij de menselijke maat uit het oog te verliezen. Hij kan goed uit de voeten in een politiek veld waarin veel belangen spelen en deelnemers naast een gezamenlijke ook een eigen agenda hebben. Hij laat zich niet snel uit het veld slaan en is telkens instaat gebleken om met creatieve maar vooral ook praktische oplossing te komen. Zijn schrijftrant is helder en hij is communicatief sterk te noemen. Hij is vasthoudend en blijft onder alle omstandigheden correct en verliest zijn gevoel voor humor niet. Ik heb het altijd als zeer prettig ervaren om met Eric samen te werken.

Klaar voor een innovatieve aanpak van jouw vraagstuk?

Bel 053-3030218 voor een afspraak

Onze klanten