Robert de Groot

Visual facilitator

Het is Roberts passie om drie keer zoveel resultaat te halen met minder energie. Waarom drie keer zoveel? Omdat Robert ziet dat er op drie niveaus nog zoveel potentie is waar mensen zelf overheen kijken.

Robert heeft twee innovatieve HBO studies gedaan en is afgestudeerd op Vormgeving en Communicatie aan de Hogeschool In Holland en op Interaction Design aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij heeft bewust voor deze toegepaste opleidingen gekozen. Kennis heeft alleen effect als het leidt tot creatief resultaat in de praktijk.

Naast de theoretische bagage kent Robert het klappen van de zweep in de praktijk vanuit het ondernemerschap en zijn maatschappelijke rol die hij elf jaar lang heeft vervuld in de vorm van parttime brandweerman. Met een unieke combinatie van de vakgebieden psychologie, visualisatie, business modeling, lean en branding zorgt Robert als visueel strateeg bij &degroot dat mensen en organisaties hun merkwaarde verdrievoudigen en opvallend beter worden dan een gemiddelde branchegenoot.

Stuur een appje
Stel rechtstreeks je vraag
Klaar om te innoveren?
Hallo, 👋
Wat kunnen we voor je doen?